Angel Napisano 19 października 2012 Udostępnij Napisano 19 października 2012 Pod względem technicznym interkonekty są ok. Za jakiś czas pewnie wymienisz na lepsze (brzmieniowo), ale to jak się osłuchasz i będziesz wiedział w którą stronę chcesz system "doszlifować". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot Napisano 20 października 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 października 2012 Ok czekam na przesyłki... Dziekuje bardzo za pomoc.Wiem ,ze jest tu wiele tematów na temat słuchawek, ale proszę powiedzcie mi czy sennheiser hd 205 na denonie pma980 dadzą dobry (w miarę) dzwiek? Na przenośnym odtwarzaczu grały dobrze i były polecane na forum, ale nie mam pojęcia jak się zachowają podłaczone do wzmacniacza. Poza tym mimo, że dbałem o nie mam problem z kablem przy jacku. Czytałem ,że można kupić kompletnie nowy kabel z jackiem i przelutować, ale może lepiej zainwestować w nowe? Co sądzicie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts