lorinser Napisano 15 października 2012 Udostępnij Napisano 15 października 2012 Witam Chce kupić kino domowe i mam problem co wybrac . Nastawiony jestem na zestaw: Pioneer BDP-150K, VSX-422K, Taga Harmony TAV-406 lub Pioneer BDP-150K, VSX-422K, Jamo S 426 HCS 3proszę o pomoc , a może ktoś poleci coś innego w cenie do 3 tys. złPozdraiwm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 17 października 2012 Udostępnij Napisano 17 października 2012 Zamiast wydawać pieniądze na drogi blue-ray, lepiej przeznaczyć je na lepszy amplituner lub kolumny. Wg mnie Taga > Jamo w zbliżonej cenie, ale nie z tymi amplitunerami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamekR982 Napisano 18 października 2012 Udostępnij Napisano 18 października 2012 Blu-raye mają niesamowitą jakość ale trzeba wydać swoje na sprzęt doń. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 19 października 2012 Udostępnij Napisano 19 października 2012 Ale nie kupuje się takiego, który stanowi 25% ceny zestawu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts