zemsta13 Napisano 26 października 2012 Udostępnij Napisano 26 października 2012 Witam, tak jak w temacie posiadam owe stereo, niestety mam problem, ponieważ popsuło mi się jedno ze gniazd od głośnika i gdy podłączę to mi zaczyna "charczeć". Od razu mówię, że to nie wina głośnika, bo sprawdzałem na w drugim gniastku i działa. Moja prośba do Was jest taka, abyście powiedzieli mi czy mogę to wymienić i kupić nową. Jeśli tak to chciałbym, aby ktoś mi wytłumaczył jak i jeśli ktoś wie to gdzie mogę takie coś zakupić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 27 października 2012 Udostępnij Napisano 27 października 2012 Nie bardzo rozumiem, jak podłączasz głośnik do innego gniazdka? Głośnik, czy kolumnę głośnikową (kilka głośników we wspólnej obudowie)? O które gniazdko czy raczej zaciski głośnikowe (w kolumnie czy wzmacniaczu) chodzi?Może zrobisz zdjęcie, jakoś zaznaczysz, lepiej opiszesz? Jeśli głośnik charczy, to stawiałbym, że on jest popsuty, ew. jakiś kabelek w kolumnie nie łączy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts