Black Sheep2 Napisano 30 października 2012 Udostępnij Napisano 30 października 2012 Witajcie, proszę Was, jako ekspertów w nieznanej mi tak dobrze dziedzinie sprzętu audio o pomoc w wyborze najlepszego zestawu: odtwarzacz mp3/4 8gb + słuchawki dokanałowe w sumie do 500zł. Myślę że w tej cenie znajdę coś naprawdę mnie zadowalającego jakościowo. Są mp trójki obsługujące flac? Odtwarzana na tym będzie zróżnicowana muzyka - przez metal, rock, reggae po elektronikę ambient, duby... Lubię basy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 30 października 2012 Udostępnij Napisano 30 października 2012 Jakie chcesz słuchawki, nauszne czy dokanałowe? FLACi w urządzeniach przenośnych to przerost formy nad treścią (wystarczy AAC o wysokim bitracie), ale oczywiście są player'y, które je obsługują. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Sheep2 Napisano 1 listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 listopada 2012 Cytat + słuchawki dokanałowe w sumie do 500zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 1 listopada 2012 Udostępnij Napisano 1 listopada 2012 Sory, jakoś mi umknęło.Polecam taki zestaw (sklep przypadkowo, ale robiłem u nich zakupy i to dobra firma):Nationite Nanite N2Fischer Audio EternaBędzie sporo basu, który lubisz, a przy tym ogólny poziom jakościowy bardzo wysoki jak na ten poziom cenowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil_101010 Napisano 7 listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 listopada 2012 Też polecam Fisher Audio. Gdybyś jeszcze miał dylemat lub ktoś inny, zajrzyj tutaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts