stjopa912 Napisano 5 listopada 2012 Udostępnij Napisano 5 listopada 2012 Witam,mam zamiar kupić sobie słuchawki + jakiś sprzęt do nich,może to być karta dźwiękowa lub wzmacniacz słuchawkowy.Słucham muzyki w stylu trance,techno oraz electro.Zastanawiałem się nad Denon DN-HP1000 ze względu na pozytywne komentarze oraz trwałość,pozostał tylko wybór sprzętu do którego beda podłączone (w kompie mam integre).Proszę o pomoc,bo jestem w tematyce audio totalnie zielony . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 5 listopada 2012 Udostępnij Napisano 5 listopada 2012 Polecam wybrać coś z tego:-NuForce u-DAC 2 lub FiiO E7-Ultrasone HFI450 lub HFI580, jeśli byłbyś skłonny kupić używane to spójrz tutaj linkMoim zdaniem takie zestawy Cię usatysfakcjonują, ale i tak powinieneś najpierw posłuchać sprzętu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts