robertwalk Napisano 8 listopada 2012 Napisano 8 listopada 2012 Witam , proszę o pomoc jak w temacie. Film-70%,muzyka 30%- rock lat 70,80, czasami mocny ,b.chętnie Dream Theater,pokój 30m,otwarty na hol,zamierzam najpierw kupić kolumy podłogowe,później rozbudować do 5.1.Mój wybórwersja tańsza: Paradigm Monitor 9v7,Monitor Audio BX6, JBL Studio 190wersja droższa: BW 684, Paradigm Monitor 11 v.7,KEF Q500/700, a może Xavian Gran Colona v.2-3. Zależy mi na przyzwoitym stereo, ale też gdyby "dech zaparło" przy Władcy Pierścieni nie byłoby źle. Z góry dziękuję , pozdrawiam audio-videomaniaków. Robert Odpisz, cytując
BC_Leszcz Napisano 28 listopada 2012 Napisano 28 listopada 2012 Cytat Witam , proszę o pomoc jak w temacie. Film-70%,muzyka 30%- rock lat 70,80, czasami mocny ,b.chętnie Dream Theater,pokój 30m,otwarty na hol,zamierzam najpierw kupić kolumy podłogowe,później rozbudować do 5.1.Mój wybórwersja tańsza: Paradigm Monitor 9v7,Monitor Audio BX6, JBL Studio 190wersja droższa: BW 684, Paradigm Monitor 11 v.7,KEF Q500/700, a może Xavian Gran Colona v.2-3. Zależy mi na przyzwoitym stereo, ale też gdyby "dech zaparło" przy Władcy Pierścieni nie byłoby źle. Z góry dziękuję , pozdrawiam audio-videomaniaków. Robert wersja tańsza: BX6 - łatwo rozbudować o pozostałe elementy serii do pełnego 5.1 a na początek jest nieźlewersja droższa: Studio 590 (brakło w Twojej propozycji ale dla mnie to lepsza propozycja, ewentyalnie KEF)mam podobny dylemat, 35m otwarte na aneks 12m i hol - bez suba w kinie jest nędza - żeby bez suba same fronty zagrały tak by dech zaparło to by trzeba by dołożyć do nich o 3x więcej niż koszt dobrego suba, a stereo można zbudować na tańszych kolumnach i też będzie dobrze Odpisz, cytując
Recommended Posts