slesko1 Napisano 11 listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 listopada 2012 tak jak brzmi tytuł tematu - poszukuje sposobu na połęczenie tych dwóch sprzętów. wczoraj kupilem ps3 i chciałbym aby tv/ps3/glośniki współgrały...Jaką przejsciówke, kabelek, co w co. nie mam pojęcia, instrukcja nie jest aż tak zaawansowana:)(mam też komputer z którego słucham muzyki, i pewnie nie da się podłączyć glosnikow do tego i tego, albo jednym sprytnym jackiem przełanczać źródło muzyki [tv/pc]??) Co musze dokupić (bez tego sie z pewnością nie obejdzie) ? I DLACZEGO TAK DROGIE! Pozdrawiam i dzięki za pomoc z góry Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 11 listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 listopada 2012 Żeby nie robić sobie złudzeń... te głośniki się nie nadają do TV i PS3. Zarówno dla jednego jak i drugiego najlepszym typem połączenia audio jest OPTICAL (dla PS3 również HDMI), a Twoje głośniki takich wejść nie mają. Do komputera są ok, bo tam z karty dźwiękowej masz 6-kanałowe wyjście analogowe (3x jack), ale tylko w komputerach (czasem też w odtwarzaczach DVD/Blu-Ray) stosuje się tego typu rozwiązanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slesko1 Napisano 12 listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 listopada 2012 a podłącze jeszcze pytanie do mojego teamtu, da radę podłączyć monitor od komputera oraz myszke/klawiaturę (choć to nie koniecznie) aby przy grach typu multiplayer druga osoba mogła widzeć gre na monitorze a druga na tv??? :> pozdrawiam i z góry dzieki za odpowiedz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 12 listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 listopada 2012 Tylko za pomocą specjalnego splitter'a link Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts