Kozikozborn Napisano 14 listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 listopada 2012 Witam !Potrzebuję rady przy zakupie sprzetu.Przy okazji przedświątecznego remontu i wymiany mebli dostałem od swojej dziewczyny zielone światło na zakup nowego zestawu stereo ( żaden remont wcześniej nie dał mi tyle radości podstawà do wymiany jest to że stare głośniki w żaden sposób nie wyglądają z nową komodą A że od dawna marzyłem o dobrym zestawie więc z zapałem przytakiwałem:)Jestem amatorem i raczej nie mam nadzwyczaj rozwinietego narządu sluchu a nawet powiedział bym,że przeciwnie...po latach "urzędowania" po różnego rodzaju imprezach,koncertach itp wyżej wyminiony trochę się przytępił . Mimo to bardzo miłe mnie zakoczył,połechtał po nerwach zestaw HarmanKarbon 980 + głośniki JBL Studio 180 Zastanawiam się tylko czy nie zamienić głośników na równie mile brzęczące Yamaha NS 777 ? Wszystko bedzie grało w nieźle wytlumionym saloniku ,ok 20 m2. Obydwa zestawy sa w koloże czarnym więc świetnie bedą się komponować z tą nową komodą Tylko jak to będzie grało ,które wybrać ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 16 listopada 2012 Udostępnij Napisano 16 listopada 2012 Wybrałeś słabe kolumny, w jednym wszystko jest kiepskie a w drugich wszystko oprócz basu Jakiej muzyki słuchasz ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts