muzyczny_gość Napisano 1 grudnia 2012 Napisano 1 grudnia 2012 Cześć (mam takie pytanko podchwytliwe)czy można użytkować wpinając do DACa icka z kompaktu a wyjść z daca (ustawiajac go w rolę przedwzmacniacza) i podłączyć do wejścia wzmacniacza w miejsce CD ?Czyli wchodze po analogu do daca, przestawiam go w tryb A (to tryb przedwzmacniacz) i wychodze z niego ickiem i wpinam w amplituner pianocrafta w wejscie CD Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 2 grudnia 2012 Napisano 2 grudnia 2012 Z tego co wiem to powinno działać, ale nie mam 100% pewności... Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 2 grudnia 2012 Autor Napisano 2 grudnia 2012 No właśnie działa, jest nawet plus, jest o niebo lepiej w srednich i niskich, natomiast jest kłopot - powstaje swoista kompresja i przester w wysokich i nie wiem czym to jest spowodowane...lub domyślam się, że jest to spowodowany za mocnym sygnałem z wyjścia z Daca i wejscie wzmacniacza z pianocraft tego nie ogrania.. no bo co tu wymyślić innego ? Odpisz, cytując
Recommended Posts