Frix Napisano 12 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2012 Jak już wcześniej napisałem budżet do 150u zł.Nauszne, przenośne. Dobrze by było jakby nie miały jakiegoś potwornego wyciszania, bo to ponoć niebezpieczne.Kręcę się wokół:AKGSennheiserKoss.Na razie nie mam zdefiniowanych konkretnych modeli.Z góry dziękuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 12 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2012 Czytałeś ostatnie tematy o słuchawkach? Było ich co najmniej kilka... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
najek Napisano 13 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2012 Może się narażę pacio94 ale wklej chłopakowi chociaż linki. Nawet jak jest leniwy to niech ma. Nic tak bardzo nie zniechęca jak takie odpowiedzi, a może następnemu nowemu forumowiczowii link ułatwi życie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 13 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2012 Jak ułatwi jak oni w ogóle nie patrzą na inne tematy...Jak ktoś składa zestaw tak jak Ty to za każdym razem to wygląda trochę inaczej, ale przy wyborze słuchawek wystarczy poszukać. Wszystko jest gotowe, ale wiadomo, że łatwiej napisać nowy temat i zamiast stracić swój czas to lepiej wykorzystać czyjś... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frix Napisano 14 grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 grudnia 2012 Cytat Jak ułatwi jak oni w ogóle nie patrzą na inne tematy...Jak ktoś składa zestaw tak jak Ty to za każdym razem to wygląda trochę inaczej, ale przy wyborze słuchawek wystarczy poszukać. Wszystko jest gotowe, ale wiadomo, że łatwiej napisać nowy temat i zamiast stracić swój czas to lepiej wykorzystać czyjś... nie to nie. nic na siłę d zamknięcia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 14 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2012 To ja też chcę słuchawki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts