Tetris Napisano 13 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2012 Witam.Mam zamiar kupić słuchawki Beat-s Podobno do electro są BDB ale nie za bardzo mi się podoba cena jaką trzeba zapłacić. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z Beats-em ? Może coś innego polecicie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misgogo Napisano 20 marca 2013 Udostępnij Napisano 20 marca 2013 Beatsy właśnie w stosunku cena/jakość wypadają bardzo blado. Nowsze modele jak na przykład mixr grają już całkiem znośnie, ale nadal cena jest mocno wygórowana. Podaj jakiś budżet i na czym Ci zależy to na pewno coś się dobierze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 22 marca 2013 Udostępnij Napisano 22 marca 2013 Są tylko trzy modele warte uwagi = dobra jakość dźwięku.Beats Mixr oraz Beats Pro + Beats Pro Detox.Mixr sam posiadam i złego słowa nie mogę o nich powiedzieć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panas Napisano 4 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2015 Swego czasu miałem przyjemność spróbować Beatsów zdaje się sygnowanych przez jakąś gwiazdę w klubie jako słuchawki Dj'skie. I przy moich wysłużonych Stantonach straszna kupa......Nie chciałbym wyciągać pochopnych wniosków ale Beats'y to po prostu hype Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miwako Napisano 12 października 2015 Udostępnij Napisano 12 października 2015 A mi się rozleciały po 3 miesiącach ;/ na szczescie była gwarancja. Ich zaletą jest tylko i wyłacznie marka. Po za tym jest wiele lepszych. Nie polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darezki Napisano 15 października 2015 Udostępnij Napisano 15 października 2015 Całe te Beats to chyba tylko papka marketingowa. Nie ufam im. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 23 marca 2016 Udostępnij Napisano 23 marca 2016 Tu masz fajny opis sprawy http://forum.mp3store.pl/topic/109546-dlac...skie-sluchawki/, a swoją drogą faktycznie beatsy za 800-1000 to poziom ogólnej jakości innych słuchawek za ok. 200zł, oczywiście zależy od marki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts