muzyczny_gość Napisano 18 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2012 Hej, nie wiem jak Wy, ale u mnie dość sporo muzyki jest zgranych do plików. Zastanawiałem się ostatnio nad pewną wygodą a mianowicie inwestycje w tablet aby można było przewijać katalogi na tablecie klikać co się chce a z kompa do daca i na wzmacniaczObecnie u mnie wygląda to tak: netbook -> dac - > wzmacniaczCzy i jak może zastąpić netbooka, aby w fotelu mieć sam tablet ? widziałem jak kiedyś gość robił to z poziomu smartfona jakiegoś dużego... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 18 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2012 W Foobar'ze instalujesz wtyczkę UPnP, na smartfonie aplikację do zarządzania mediami przez Wi-Fi np. Kinsky od LINN'a i tyle Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 18 grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 grudnia 2012 Patryku nie wkurzaj mnie - skąd Ty to wiesz ??)Dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 18 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2012 W sumie nie wiem, jakoś przypadkiem to odkryłem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 18 grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 grudnia 2012 czyli to samo zrobię z serwerem - tak ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 18 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2012 Nie rozumiem? Każde urządzenie, które da możliwość "renderowania" przez Wi-Fi zadziała z takimi aplikacjami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts