muzyczny_gość Napisano 18 grudnia 2012 Napisano 18 grudnia 2012 Hej, nie wiem jak Wy, ale u mnie dość sporo muzyki jest zgranych do plików. Zastanawiałem się ostatnio nad pewną wygodą a mianowicie inwestycje w tablet aby można było przewijać katalogi na tablecie klikać co się chce a z kompa do daca i na wzmacniaczObecnie u mnie wygląda to tak: netbook -> dac - > wzmacniaczCzy i jak może zastąpić netbooka, aby w fotelu mieć sam tablet ? widziałem jak kiedyś gość robił to z poziomu smartfona jakiegoś dużego... Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 18 grudnia 2012 Napisano 18 grudnia 2012 W Foobar'ze instalujesz wtyczkę UPnP, na smartfonie aplikację do zarządzania mediami przez Wi-Fi np. Kinsky od LINN'a i tyle Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 18 grudnia 2012 Autor Napisano 18 grudnia 2012 Patryku nie wkurzaj mnie - skąd Ty to wiesz ??)Dziękuję Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 18 grudnia 2012 Napisano 18 grudnia 2012 W sumie nie wiem, jakoś przypadkiem to odkryłem Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 18 grudnia 2012 Autor Napisano 18 grudnia 2012 czyli to samo zrobię z serwerem - tak ? Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 18 grudnia 2012 Napisano 18 grudnia 2012 Nie rozumiem? Każde urządzenie, które da możliwość "renderowania" przez Wi-Fi zadziała z takimi aplikacjami. Odpisz, cytując
Recommended Posts