katsumoto720 Napisano 21 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2012 Witam. Chciałbym zebyście mi pomogli podłączyć kino domowe pod telewizor. Wiec tak telewizor mam na ścianie więc tam jest podłączone. Głośniki roznierz mam podłączone. I tak mam 2 kable biało czerwone wiem ze jeden jest do dvd podłączony to ten 2 pewnie do TV i mam jeszcze 1 zółty. i teraz pytanie gdzie to podłaczyc wszystko oto zdjecie wzmacniacza - http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://...wAA&dur=933i jeszcze chce dodac ze do dvd tego nie chce koniecznie podłączac głownie o to mi chodzi ze właczam to i ogladam polsat i slychac dzwiek z głosnikow od kinaz gory dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 21 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2012 RCA = cinch1) DVD - wzmacniacz kabel 2x RCA (wyjście audio out w dvd) - 2x RCA we wzmacniaczu (np pod CD)2) tv - wzmacniacztu może być problem bo tv może nie mieć wyjścia audio na cinche (audio out), dlatego pewniejsze będzie podłączenie wzmacniacza kablem 2x RCA - 2x RCA bezpośrednio z tunerem Polsatu (audio out) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katsumoto720 Napisano 21 grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2012 Jak wstawialem TV na sciane to bylo sprawdzane i wszystko działało a dzisiaj postanowilem na jakis film na tvnie czy polsacie odpalic je i patrze a tu kabelki bo odczepiane. Subwofer mam podłączony tylko gdzie mam te 2rca wczepic do TV czy gdzie ;P? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 21 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2012 Podłącz tak jak napisałem powyżej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katsumoto720 Napisano 21 grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2012 hah ale jaja postanowilem zobaczyc do kad idzie ten zolto czerwony bialo kabel patrze a on nigdzie nie podłaczony. I teraz gdzie mam go podlaczyc z tunera do wzmacka ;d? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 21 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2012 Podłącz tak jak napisałem powyżej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts