Gregory2 Napisano 26 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2012 Witam,Szukam nausznych słuchawek do iPhona 4. Zależy mi nie tyle na jakimś misternym dźwięku, ale bardziej na wygodzie i komforcie użytkowania, dlatego chce aby były lekkie, miały niewielkie muszle i najlepiej aktywna redukcję szumów. Do wydania mam 600 zł, max 700 jeśli naprawde bedzie warto. Zależy mi tez aby dostępne były od ręki w jakimś "materialnym" sklepie, bo musze to załatwić do jutra. Wiem, ze wymagania dosyć wyśrubowane, ale liczę na waszą pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tetris Napisano 27 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2012 mało gdzie dostępne ale naprwadę warto poszukać. DENON AH-NC732 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 27 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2012 Polecam BOSE jeśli masz takie wymagania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts