zieluwid Napisano 24 października 2014 Udostępnij Napisano 24 października 2014 Jaka to wkładka ? Ty ją montowałeś ? Kupiłeś gramofon z tą wkładką ? Wcześniej działał ok ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shivver Napisano 25 października 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 października 2014 Wkładka to Ortofon 2M RED, zamontowana od nowości przez producenta, wcześniej wszystko było w porządku, raz miałem identyczną sytuację, ale pomogło odłączenie wszystkich kabli i podłączenie na nowo, teraz nic póki co nie pomaga. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shivver Napisano 26 października 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 października 2014 Sprawdziłem również dziś podłączając gramofon do CD we wzmacniaczu. Z tego co mogę zauważyć przy maksymalnej głośności to buczenia niby nie ma, ale prawa kolumna gra dużo ciszej niż lewa.Jakieś pomysły lub rady? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts