samfisher74 Napisano 30 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2012 Czy ktoś z forumowiczów posiada ten amplituner ? Prosze o opinie na jego temat , do sprzętu chce podłaczyć odtwarzacz blu ray i xbox 360 , na razie mam kolumny Monitor audio bx1 ale z czasem cos dokupie docelowo ma byc kino domowe 5.1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 8 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2013 Te kolumny zasługują na coś lepszego niż taki kiepski model Onkyo. Jeśli masz ograniczony budżet to się wstrzymaj albo kup używany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samfisher74 Napisano 11 stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 stycznia 2013 Cytat Te kolumny zasługują na coś lepszego niż taki kiepski model Onkyo. Jeśli masz ograniczony budżet to się wstrzymaj albo kup używany. dzieki , ja chcę kupić sprzęt nowy a kasy za wiele nie ma . Decyzja juz zapadła kupuje HK avr 70 , słuchałem w salonie kilku modeli i ten wypadł najlepiej w stosunku cena / jakość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts