mewist Napisano 6 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2013 WitamPosiadam 2 głośiki od jakiejś starej wierzy które są w dobrym stanie i mi w zupełności wystarczają tylko ta wierza niestety nie ma wejścia USB. No i mam takie pytanie czy jest w stanie mi ktoś doradzić co mam kupić i za jaką cenę bo zupełnie się nie orientuję coś żeym mógł podpiąć te głośniki i pendriva z mp3 i żeby to wszystko jakoś hulało ;d Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 6 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2013 Zazwyczaj chcemy tu odpowiedzi na takie pytania http://forum.audio.com.pl/index.php?showto...amp;#entry92407, podania takich danych, ale że Twoje pytanie, czy sytuacja jest nieco inna, wybierz te które pasują do Twojej sytuacji i odpowiedz.Ja lub ktoś inny Ci podpowie, nakieruje. A kolumny trzeba podłączyć do jakiegoś wzmacniacza stereo. Pendrive z MP3 można włączyć do komputera a ten przejściówką połączyć ze wzmacniaczem. Co to za kolumny? Możesz zrobić zdjęcia i wkleić? Mają jakąś tabliczkę znamionową, są tam podane parametry?Miniwieża z wejściem USB będzie droższa niż wzmacniacz i niekoniecznie zapewni lepszą jakość brzmienia.Przeczytaj pytania tu i tam. Odpowiedz w miarę szczegółowo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewist Napisano 7 stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 stycznia 2013 #Jakie brzmienie lubisz, jakie chciałbyś uzyskać- nie za bardzo głośna muzyka, wolne spokojne klimaty reggae #Jakiej wielkości masz pokój, dokładnie- 8 #Pokój jaki pod względem akustyki- 1/2 pokoju to raczej meble #Kolumny dasz radę odsunąć przynajmniej po kilkadziesiąt cm. od ścian- tak#Sprzęt musi być nowy, czy może być używany- raczej nowy ale pytanie też ile mnie to będzie kosztować bo zupelnie sie nie oriętuje, myślę że jak będzie się opłacało używany to wezmę używany #Masz już jakiś sprzęt? Jeśli tak, to jaki, jak brzmi, co Ci się tam podoba a co nie- tak jak mówiłemJeżeli chodzi o jakość brzmienia jakoś wybredny bardzo nie jestem byle by nie szumiało nic itp. Co do tych zdjęć to wpisz w google "jvc mx j550r". No i co do komputera to nie mam go do dyspozycji bo komputer jest u brata w pokoju ;d Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewist Napisano 8 stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 stycznia 2013 dostane jakąś odpowiedź czy nie da sie nic zdziałać ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 8 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2013 Jeśli ma być z USB a nie masz komputera, to potrzebna Ci jakaś mini wieża albo amplituner z takim wejściem.Nie każdy sprzęt to ma, po prostu trzeba szukać w opisach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts