Frejkju Napisano 13 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2013 Witam. Od razu zaznaczam, że nie wiem czy dobry dział wybrałem aby ten temat powstał. Ale przechodząc do rzeczy. Mam wzmacniacz telefunken hr 780 rds i chciałbym go podłączyć pod komputer. Problem jest tylko w tym, że nie mam pojęcia jak. Nie ma wejścia AUX i chciałbym spytać się expertów z forum czy mogą mi pomóc w podłączeniu jego Pozdrawiam.Tutaj macie zdjęcia znalezione na internecie:TelefunkenTelefunkenTelefunken Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 13 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2013 Podłącz czinczami pod wejście CD i zobacz czy tak nie zagra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 13 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2013 Niezłe zdjęcia 3x2,5 cm Podłącz jak radzi Muzyczny Gość, będzie działać na 100 %. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 13 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2013 a u mnie foty sa duze... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 13 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2013 No co Ty, serio ?Właśnie sprawdziłem na drugim kompie i też takie pypcie małe mam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frejkju Napisano 13 stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 stycznia 2013 Podłączyłem tak jak mówiliście, ale nie działało. Wydaje mi się, że tylny panel od podłączania głośników padł. Sprawdzałem 1 kolumnę na wszystkich wejściach i na żadnych z nich nie dawała znaku życia. Czy to możliwe, żeby wszystkie naraz padły ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 13 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2013 a jak podłączyłeś z tylu pod CDto z przodu tez nacisnąłeś CD? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frejkju Napisano 13 stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 stycznia 2013 Tak Z przodu nacisnąłem CD ale nadal nic Pamiętam, że w tym wzmacniaczu kiedyś się spalił bezpiecznik ale został wymieniony. Działać działa tylko jak mówiłem głośnik w ogóle nie reaguje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts