p.kaczor5 Napisano 25 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2013 Witam wszystkich na forum jest to mój pierwszy post wiec proszę o wyrozumiałość.Nie znam się za bardzo na sprzęcie więc szukam pomocy właśnie tutaj. Mam zamiar kupic sprzęt chodzi o amplituner + głośniki niestety budżet mam ograniczony do 1600 wiem ze nie mogę spodzewać się czegoś super w tej cenie.Pokój ma 17m2przeznaczenie :muzyka 10%tv 40%filmy i gry (ps3) 50%moje typy to :DENON AVR1312 + Eltax ExperienceDENON AVR-1513 + Eltax Utah 5.0proszę o pomoc znajdę coś lepszego w tym przedziale cenowym? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 25 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2013 Zamiast 5.0 szukaj zestawu 5.1, subwoofer to podstawa dobrych efektów w kinie domowym. Chyba że go dokupisz nieco później.http://polpak.com.pl/produkt/6683/KOLUMNY_...06_+_TSW-90_v.2+ Pioneer 322 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts