kcthc Napisano 3 lutego 2013 Udostępnij Napisano 3 lutego 2013 witam wszystkich forumowiczów mam wielki problem gdyż planuje zakup kolumn pod mojego pioneer a-449 i zobaczyłem Baston 200a czy zna ktos ta firme??dodam ze jezeli nie te to kupie altusy 140 lub 200 i chciałem sie poradzic bardziej doswiadczonych maniakow jak to wyjdzie i grało bedzie??pokoj 4x4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kcthc Napisano 3 lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 lutego 2013 Cytat witam wszystkich forumowiczów mam wielki problem gdyż planuje zakup kolumn pod mojego pioneer a-449 i zobaczyłem Beston 200a czy zna ktos ta firme??dodam ze jezeli nie te to kupie altusy 140 lub 200 i chciałem sie poradzic bardziej doswiadczonych maniakow jak to wyjdzie i grało bedzie??pokoj 4x4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 3 lutego 2013 Udostępnij Napisano 3 lutego 2013 Bastonów nie znam, ale Altusów do Pioneera nie podłączyłbym. Już same w sobie, to źle brzmiące kolumny, ale z Pioneerem to będzie porażka.Chyba, że lubisz jasny, zniekształcony dźwięk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts