sirwei Napisano 7 lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 lutego 2013 Witam.Jestem tu nowy i poszukuję amplitunera który spełniałby dosyć nietypowe wymagania:1.Szerokość nie większa niż 33cm.2.Posiada port USBPoza tym mniej nietypowe ale ważne parametry:1.Wbudowany odtwarzacz CD2.Moc wyjściowa minimum 2x80W3.Cena najlepiej nie przekraczająca 1500zł.Z góry dziękuję za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 7 lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 lutego 2013 Popatrzymy, ale obawiam się, że tylko ERA tak Ci dopasuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 8 lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 lutego 2013 W zasadzie gdyby nie moc , to pozostałe parametry spełnia Denon DM39 ....M Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 8 lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 lutego 2013 A jakich kolumn konkretnie, do jak dużego pomieszczenia i jakiej muzyki potrzebne Ci 80W? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirwei Napisano 17 lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 lutego 2013 Unitra HX 80. Pokój 20m2, głównie muzyka filmowa, klasyczna ale też do tańczenia A ten Denon to sam już wypatrzyłem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 17 lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 lutego 2013 Unitra HX 80, to eksportowa wersja Altusów 110. Myślę, że dobre 40W nawet wystarczy, niekoniecznie trzeba 80.A może Denon DM39 ze swoimi 30W dałby radę, ale to już trzeba by wypróbować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts