mario45 Napisano 8 lutego 2013 Napisano 8 lutego 2013 Witam,bardzo spodobala mi sie idea sluchania plyt winylowych, ich dusza i brzmienie. Pewnego magicznego dnia wpadłem na pomysł zakupu gramofonu z całym osprzętem (wzmacniacz, podkładka itd.) Czy mogłby mi ktoś polecić jakiś przykładowy sperzęt na allegro i poinstruować czym powiniennem się kierować przy zakupie? Z góry dziękuje.P.S. Cenne powinna być względnie rozsądna Odpisz, cytując
Adamc Napisano 8 lutego 2013 Napisano 8 lutego 2013 Przy odrobinie dobrej woli ze strony forumowiczów otrzymasz dużą ilość mocno zróżnicowanych odpowiedzi - wskaźnik "Cenne powinna być względnie rozsądna" daje pole do popisu od kilku stówek do kilku tysięcy co najmniej .Z Twojego postu domyślam się .....No właśnie - zamiast oczekiwać, że domyślimy się czego szukasz, zajrzyj do paru tematów o poszukiwaniu sprzętu (w dziale "stereo" również, bo nie tylko gramofonu szukasz) i uzupełnij informacje, żeby dać komuś szansę Tobie pomóc sensownie. Znajdziesz tam wskazówki jakie informacje są potrzebne od Ciebie.A pomysł gramofonu i winyli - przedni Odpisz, cytując
Recommended Posts