maxi_22 Napisano 27 marca 2013 Udostępnij Napisano 27 marca 2013 Witam. Od dłuższego czasu przeglądałem forum jako gość i od mnogości różnego rodzaju aspektów dotyczących tego wszystkiego, to mam taki mętlik w głowie, że już nic nie wiemMam zamiar kupić używane kino domowe. Mogę przeznaczyć na ten cel ok 2-2.2tyś. Czy za taką sumę kupię sprzęt który fajnie zagra. Będę przeważnie oglądał filmy ok. 80% reszta to muzyka (pop, rock). Pomieszczenie jest (prawie) w formie kwadratu 5,0mx5,5m, odległość od tv ok 3,5m-4m Znalazłem na allegro taki zestaw http://allegro.pl/harman-kardon-avr-255-ja...3129331819.html i moje pytanie czy warto, a może coś innego?Bardzo proszę o poradę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 27 marca 2013 Udostępnij Napisano 27 marca 2013 Myślę, że do Twoich wymagań będzie to właściwy sprzęt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxi_22 Napisano 27 marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 marca 2013 A czy cena jest adekwatna do jakości ?, chodzi mi o to żeby nie przepłacać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts