Tarhell Napisano 30 marca 2013 Udostępnij Napisano 30 marca 2013 Witam , chce zakupić małe słuchawki nauszne portable do muzyki metalowej ( np. zaspoły takie jak arch enemy,Evanescence,Three Days Grace itp),najlepsze jakie się da do 400zł (opcjonalnie moge troche dołożyć ). Mój odtwarzacz to cowon e2 , obecnie mam creative fatality gaming hs-800 ale szukam czegoś lepszego . Bardzo proszę o pomoc bo w necie opinie są bardzo rozbierzne i jestem niezdecydowany . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 30 marca 2013 Udostępnij Napisano 30 marca 2013 Te AKG grają bardzo ładnie.http://www.djshop.pl/i11716,akg,akg-k67-tiesto.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarhell Napisano 30 marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 marca 2013 Masz je może ? Czy porównałbyś je do jakichś innych słuchawek ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 30 marca 2013 Udostępnij Napisano 30 marca 2013 Grają tak samo dobrze jak Beats Mixr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarhell Napisano 30 marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 marca 2013 Czytałem o tych słuchawkach i dowiedziałem się że są przereklamowane za taką kase. Znalazłem Shure SRH240 które są dostępne już od 200zł , tylko niewiem czy nadają sie jako słuchawki przenośne bo wyglądają na dosyć duże i czy do ( z bólem serca , ale niech będzię ) 500zł nie znajdę czegoś lepszego do metalu .... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 30 marca 2013 Udostępnij Napisano 30 marca 2013 Witam.http://allegro.pl/sr-80i-legendarne-slucha...3122711464.html [ GRADO SR 80i ] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts