Tschapa Napisano 2 kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2013 Witam,na wstepie chcialbym, jako nowa osoba, przywitac sie z Szanownymi Forumowiczami!A teraz wracam do tematu:)1. Kupilem adapter PIONEER PL 2252. Podlaczylem do wejscia PHONE wzmacniacza PIONEER A333 - zarowbi chinche jak i kabel GND3. Do tego - podlaczone sa glosniki TONSIL PERFECT 1504. Adapter stoi na wzmacniaczu, glosniki ok. 1,5 metra po bokach wzmacniaczai teraz problemy, z ktorymi nie wiem co zrobic heh:1. Adapter gra strasznie cicho (tj przy takim samym ustawieniu VOLUME duzo glosniej graja podlaczone rowniez radio czy magnetofon)2. Gorszy problem - nie dosc ze gra cicho, to cholernie "pracuja" glosniki (tj. te najwieksze - na dole) one pracowaly tak mocno, ze praktycznie pozrywaly mi zawieszenia (zawieszenia byly stare, sparciale i sie porozrywaly). Takiego efektu "pracy" (czyli wibrowania przod-tyl) nie mam na radio czy magnetofonie. Nie mam pojecia o co loto3. Czyli tytulem konca - co nie dziala? Co musze wymienic? (wiem, ze glosniki do naprawy - ale nie chce, by sytuacja sie powtorzyla:). Czy uszkodzony jest adapter, czy wzmacniacz - a moze one do siebie nie pasuja?4. Bardzo ale to bardzo prosze o pomocPozdrawiamTschapa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tschapa Napisano 4 kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2013 Witam raz jeszcze, juz wiem, co jest nie tak.Moze komus sie przyda moja rada:1. pioneer pl225 ma wkladke MC2. wzmacniacz obsluguje tylko wkladke MMergo - czeka mnie:1. Albo wymiana adaptera2. Albo wymiana wzmacniacza3. Albo zakup przedwzmacniaczapozdrawiamTschapa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts