Wampirzasty Napisano 8 kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2013 Witam wszystkich Postaram sie streszczać. Mam dylemat i nie wiem co robić. Rozglądałem się za jakimś niedrogim sprzętem do pokoju.Stwierdziłem , że miniwieza będzie dla mnie w sam raz: Oto kilka moich propozycji: SHARP XL-E171DVH PHILIPS MCD712 SAMSUNG MM-E330D - ten produkt mnie zaintrygował lub http://allegro.pl/yamaha-pianocraft-crx-33...3159233799.htmlMój pokój to ok 17 m2 Słucham głównie rocka Mój budżet wynosi max 750 zł z tym ,że wolał bym wydać ok 500-600 zł. Czytałem trochę tematów i wiem , że jesteście za kolumnami i wzmacniaczem. Ja jednak wolał bym coś mniejszego. Za stary jestem na ganianie za kolumnami.Mój dawny sprzęt , który się popsuł miał głośniczki 10 w i jakoś dawał radę.Mam nadzieje , że nowy będzię trochę ostrzejszy. Czy macie dla mnie jakieś rady? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 8 kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2013 Myślę, że Yamaha będzie tu najlepsza. Jest jeszcze kwestia ceny - to jest licytacja.Jest też inny PianoCraft - mam taką w sypialni i nie narzekam, a cena i w zasięgu i "kup teraz". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts