michago Napisano 23 kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2013 Jak podlaczyc dvd z tv aby obraz poleciał ale zebym tez mial jak wlacze tv glos z tv na kinie domowym ?? i jakie kable kupic? zdjecie ponizej gniazd tv i kina http://imageshack.us/f/856/dvdztv.gif/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelend Napisano 26 kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2013 Witam. Bardzo slaba jakosc zdjec.To dvd to amplituner i dvd w jednym ?Ja bym podłączył eurozłaczem ,bo reszta to chyba same wejscia in(słabo widac)przy dvd.A dzwięk powinien byc w kinie skoro dvd i ampli jest w jednym ,chyba ze cos w opcjach trzeba zmienic . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michago Napisano 27 kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2013 Cytat Witam. Bardzo slaba jakosc zdjec.To dvd to amplituner i dvd w jednym ?Ja bym podłączył eurozłaczem ,bo reszta to chyba same wejscia in(słabo widac)przy dvd.A dzwięk powinien byc w kinie skoro dvd i ampli jest w jednym ,chyba ze cos w opcjach trzeba zmienic . No wiem ze slaba jakosc zdjec, wiem wiem:(, po prawej to tyl dvd ( kino domowe philips) po lewej tyl tv , i chcialem podlaczyc w taki sposob by oprocz ogladania filmow z plyt mogl tez przez to dvd sluchac telewizji, czyli aby dzwiek telewizji szedl na dvd bo mam podpiete glosniki do tego dvd (5.1) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelend Napisano 27 kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2013 Żle zrozumiałem.Widze ze nie masz w kinie wejscia cyfrowego ,wiec musisz kupic przewod chinch,2 wtyczki z jednej i 2 z drugiej .Podłącz pod wyjscie w tv audio out i wejscie w dvd audio in. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts