Vashion Napisano 26 kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2013 Z góry przepraszam jeśli był już taki temat, lecz nie mogłem nic znaleźć.Otóż moje pytanie to jaki odtwarzacz wybrać do słuchawek Sony ZX-600. W moim przypadku jest to trochę w drugą stronę, gdyż wybieram odtwarzacz do słuchawek a nie na odwrót ale przechodząc do tematu potrzebuję wybrać jakiś porządny model, który pozwoli mi wykorzystać walory słuchawek w jak największym stopniu. Co do ceny to myślałem o czymś z przedziału 300-600zł lecz jeśli macie inne (droższe) propozycje to chętnie się czegoś dowiem. Generalnie słucham rocka, ale nie jest to jakiś priorytet. Lubię czasami posłuchać coś z klasyki, jakieś mocniejsze brzmienia czy pop.Myślę że to tyle, za wszyskie propozycje, najlepiej z jakimś uzasadnieniem będę wdzięczny.Z góry dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 27 kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2013 Apple Ipod. Chip Cirrus Logic generuje bardzo szczegółowy dźwięk z dobrym basem.Najlepiej 3rd generation Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vashion Napisano 27 kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2013 Właśnie zastanawiałem się, ale od wielu osób słyszałem, że za samą nazwę apple płaci się dużo więcej a tak na prawdę nie ma specjalnej różnicy.A jakiego ipoda miałeś na myśli? Classic? I ile kosztuje w tej chwili, bo ja się w tych generacjach jakoś nie orientuję :/ trochę jestem zacofany jeśli chodzi o te sprawy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homzik Napisano 30 kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2013 Z tanich to Sandisk Sansa Clip+ + oprogramowanie Rockbox + wzmacniacz FiiO E6. Z droższych HiFiMan HM601 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts