Lunevil #1 Napisano 28 kwietnia 2013 Witam was bardzo serdecznie !Jako ze nie znam sie zbytnio na modelach sluchawek, postanowilem zwrocic sie dowas o pomoc. Mianowicie oczarowal mnie dzwiek ze sluchawek Beats Mixr. Mialem okazje korzystac z nich 2 dni i byly naprawde wysmienite w porownaniu z moimi Pioneerami za 200 zl. Oczywiscie kazdy z Was napisze ze beats sa dobre ale nie za ta cene i w pelni sie z tym zgadzam. Dlatego tez szukam alternatywy za maksymalnie 500zl. Zalezy mi na bardzo dobrej izolacji i soczystym basie, poniewaz slucham muzyki elektronicznej. Mniemam, ze zapewne poszukuje sluchawek nausznych, zamknietych ("dobrze przylegajace"). Muzyki bede sluchal z iPada, iPoda Classic i Samsunga Galaxy SIII . Proszę Was bardzo o pomoc !Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Celdur #2 Napisano 28 kwietnia 2013 Beats Mixr oraz Beats Pro oraz Pro Detox mają najlepszy dźwięk.Sam posiadam Mixr i mogę je z ręką na sercu polecić.Ja osobiście nie zgadzam się z tym co inni piszą. Fakt że tutaj płaci się 200 pln za samą markę ale dźwięk jaki wydobywa się z tychsłuchawek jest nie do opisania. Na + zasługuje też fakt że nie ważnejak głośno się ich słucha to przetworniki nie charczą i nie doświadcza się zniekształceńdźwięku.W takiej cenie do 500pln pomysł nad AKG K67 lub w cenie Mixr AKG K167Bardziej soczystego bassu doświadczysz oczywiście w większym modelu, który także lepiej izoluje. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lunevil #3 Napisano 28 kwietnia 2013 Cytat Beats Mixr oraz Beats Pro oraz Pro Detox mają najlepszy dźwięk.Sam posiadam Mixr i mogę je z ręką na sercu polecić.Ja osobiście nie zgadzam się z tym co inni piszą. Fakt że tutaj płaci się 200 pln za samą markę ale dźwięk jaki wydobywa się z tychsłuchawek jest nie do opisania. Na + zasługuje też fakt że nie ważnejak głośno się ich słucha to przetworniki nie charczą i nie doświadcza się zniekształceńdźwięku.W takiej cenie do 500pln pomysł nad AKG K67 lub w cenie Mixr AKG K167Bardziej soczystego bassu doświadczysz oczywiście w większym modelu, który także lepiej izoluje. No ok, a co sadzisz o Beats Solo HD bo znalazłem na redcoon.pl za niecałe 700zł. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Celdur #4 Napisano 28 kwietnia 2013 Solo HD to dno jakich mało. Do tego to się w ogóle nie dotykaj.W tych to jest sam zagłuszający bass i o dobrej jakości dźwięku to można pomarzyć.Na prawdę lepiej dołożyć te 150pln Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Homzik #5 Napisano 30 kwietnia 2013 Może poczytaj też jeszcze o Brainwavz HM5. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Celdur #6 Napisano 30 kwietnia 2013 Brainwavz hm5 to dobre studyjne słuchawki ale mało mobilne. One są ogromne i niewygodnie nosi się je na szyi + 3m kabla jednak przeszkadza. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Homzik #7 Napisano 1 maja 2013 Dają też kabel 1,2 metra. Z mobilnych to może AKG K618DJ. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Celdur #8 Napisano 3 maja 2013 Faktycznie 1,2m także dodają.W takim razie są one już bardziej atrakcyjnym wyborem (nie patrząc na gabaryty) Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach