zachay Napisano 16 maja 2013 Udostępnij Napisano 16 maja 2013 Witam wszystkich forumowiczów. To mój pierwszy post - więc tradycyjnie proszę o wyrozumiałość.Kompletuje swój "audiofilski" zestaw stereo za niewielkie pieniądze.Na chwilę obecną posiadam:Gramofon - Denon DP-29fWzmacniacz - Denon PMA-360Odtwarzacz CD - Denon DCD-560Monitory - Denon SC-M39W tej chwili szukam rozsądnych kabli - zarówno głośnikowych jak i interkontektów.Przeszukując allegro, natrafiłem się na coś takiego:http://allegro.pl/wysokiej-klasy-kable-glo...3199867661.htmlhttp://allegro.pl/wysokiej-jakosci-kabel-2...3189703438.htmlI teraz moje pytanie:po pierwsze dlaczego przy tych parametrach (jeśli prawdziwych), jest to tak tanie? miedź 7N, przekrój 2x 2,5mm, złocone wtyki.kable wyglądają na dużo dużo droższe, a w internecie po prostu cisza, nigdzie nikt o nich nic nie słyszał. Czy to jakiś przekręt?Ma ktoś z Was? cokolwiek wie o nich? Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madas Napisano 17 maja 2013 Udostępnij Napisano 17 maja 2013 też kiedyś oglądałęm te IC ale właśnie dlatego że nie było opinii na ich temat wybrałem inne, co nie zmienia faktu że do dzisiaj jestem ciekaw jak one sobie radzą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 17 maja 2013 Udostępnij Napisano 17 maja 2013 A może kupisz, posłuchasz i opiszesz na forum jak sprzęt z nimi gra?Ktoś musi być pierwszy Ja tak "na pałę" kupiłem tanie estradowe, głośnikowe Alphardy Da Vinci, skuszony właśnie miedzią 6N oraz budową kabla. I bingo! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 19 maja 2013 Udostępnij Napisano 19 maja 2013 Gdzie tam te kable 7N widzialy. Ale wygladaja solidnie. Ze wzgledu na wyglad do ceny dostawil bym jeszcze jedno zero i szly by jak bulki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts