Arkadiusz Napisano 18 maja 2013 Udostępnij Napisano 18 maja 2013 Witam serdecznie mam problem z zakupieniem sprzętu do pokoju gdzie mam tv + lapek ponieważ wogole sie na tym nie znam. chce przeznać okolo 1000-1500 zl na ten sprzęt i nie wiem czy kupie kino domowe za te pieniadze czy jakis wzmacniacz +glosniki. Chcialem na tym bardziej sluchac muzy ale zeby tez sie fajnie filmy ogladalo wiec jakis kompromisik. napisze wam jakiego mam lapka i tv moze wy mi jakos pomozecie laptop Asus n55sprocek intel i5karta GFGT 555m cuda 2gbkarta muzyczna realtek highdefinition audio8 gb ramtv samsung 39 cali led Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostku Napisano 18 maja 2013 Udostępnij Napisano 18 maja 2013 Skoro sprzęt ma służyć częściej do muzyki, niż do filmów, to ja zdecydowanie proponuję klasyczne stereo. Kino domowe nie ma żadnych szans zapewnić Ci takiej jakości, jak zestaw stereo w tej samej cenie. Potrzebujesz więc wzmacniacz, kolumny (mam nadzieję, że podstawkowe wystarczą, ale nie napisałeś ani słowa o wymiarach pokoju) oraz DAC (przetwornik cyfrowo-analogowy). Weź również pod uwagę, że sprzęt używany zapewni Ci lepszą jakość niż nowy za te same pieniądze. Nie napisałeś zupełnie nic, jakie preferujesz brzmienie, jakiej słuchasz muzyki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadiusz Napisano 18 maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 maja 2013 Wiec tak pokoj ma wymiary 5m na 5 m na 3 metry wysokosci. ja preferuje dobry hausowy klimat, czyli dobry basik jak mozecie napiscie mi wasze propozycje bo ja jestem zielony w tym temacie jak macie jakies propozycje na temat nawet uzywanych czesci tez chetnie wezme pod uwage Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts