joanna Napisano 8 czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2013 Witam forumowiczówZ góry informuuję, że jestem "laiczką" w sprawach podłączania sprzętu i w związku z tym potrzebuję pomocy. Czy jest możliwość podłączenia do kina domowego subwoofera Creative 3400 ( od zestawu głośnikowego do komputera). Kino ONKYO HT-R538. Miałam dokupić do zestawu subwoofer, ale troszkę kosztuje i stąd moje kombinacje. Czy jest możliwa taka opcja?Z góry dziękuję za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owlman Napisano 9 czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2013 Potrzebujesz kabla polaczeniowego z wtykami rca /cinch/ na jednym koncu i mini jack na drugim . Uwazaj z podkrecaniem glosnosci subwoofera .PS . Posiadam subwoofer Yamaha YST FSW150 do oddania /na gwarancji/ . W jakiej miejscowosci zamieszkujesz ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joanna Napisano 9 czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 czerwca 2013 Cytat Potrzebujesz kabla polaczeniowego z wtykami rca /cinch/ na jednym koncu i mini jack na drugim . Uwazaj z podkrecaniem glosnosci subwoofera .PS . Posiadam subwoofer Yamaha YST FSW150 do oddania /na gwarancji/ . W jakiej miejscowosci zamieszkujesz ? Dzięki za zainteresowanie i odpowiedź.W związku z tym, że potrzebowałam suba na wczoraj, szybka, może i do końca nie przemyślana decyzja, pojechałam do sklepu Koda i kupiłam z wyprzedaży / model SW-850 v.2 za 219zł + kabel Ultralink. Czytałam opinie o Koda i były pozytywne.Jak na moje wymogi gra ok, choć nie mam zbytniego porównania. Mam wrażenie, że wspomniany wyżej sub Creativ daje lepszy efekt. Chyba, że w ustawieniach można jeszcze coś podciągnąć No cóż, czasami za szybko działam. Dziękuję za ofertę Yamahy, raczej zdecydowałabym się, czytając opinie Ale już "po ptokach"... nie ma zwrotów.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SklepAudio Napisano 7 lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 lipca 2013 Moim zdaniem średni i neico pochopny wybór,chociażby wyzej wymieniony model Yamahy byłby tutaj zdecydowanie lepszy jeżeli chodzi o jakość samego dźwięku,ale teraz to już bez znaczenia. Mam nadzieję, że długo Ci pośłuży,daj znać za jakiś czas jaka jest Twoja opinia ne jego temat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts