Dragono1313 Napisano 23 czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2013 Witam. Chcę sobie kupić słuchawki/słuchawki +mp3. Mój budżet wynosi około 300 zł, może być trochę przekroczony. Gatunki muzyki jakich słucham to głównie RAP i Rock alternatywny. Mam dylemat, bo nie wiem czy kupić słuchawki na przykład SONY MDR ZX600 + Sandisk Sansa Clip+ , czy lepiej same słuchawki i polegać na odtwarzaczu który jest w telefonie. Głównym problemem telefonu jest słaba bateria. Słuchawki/ cały zestaw mają być używane na zewnątrz, w drodze do szkoły, na jakiś wycieczkach/wyjazdach. Jakie słuchawki polecacie? Zależy mi też na tym, żeby nie były zbyt duże i ciężkie, posiadam bowiem RELOOP RH3500 i są one zdecydowanie za ciężkie na zewnątrz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostku Napisano 23 czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2013 Cytat Głównym problemem telefonu jest słaba bateria. A także słabe brzmienie. Cytat polegać na odtwarzaczu który jest w telefonie. Nie wiem, jaki masz telefon, ale na 95% nawet taki Clip+ będzie lepszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragono1313 Napisano 24 czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 czerwca 2013 A clip+ jest dobry? I co sądzicie o tych słuchawkach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homzik Napisano 24 czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2013 Clip+ oraz Zip są OK, jeśli wgra się im oprogramowanie Rockbox. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts