krisdebowski Napisano 4 lutego 2008 Udostępnij Napisano 4 lutego 2008 kupiłem 3 miesiące temu 4 metry kabla real cable bm 250 t... jest na pół przecięty i dzis założono na niego pozłacane wtyczki qed airlock.... jako że sie zgapiłem i drogo mnie to wyszło to nie wiem czy sie cieszyć czy płakać bo w sumie kosztowały te dwa 2 metrowe kabelki w wtyczkami 300 zł... grają fajnie nie powiem ale czy w tej cenie nie miałbym czegos lepszego ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 6 lutego 2008 Udostępnij Napisano 6 lutego 2008 krisdebowskiWydaje mi się, że cena nie jest zbyt wygórowana. A ile płaciłeś za metr tego kabla. Pewnie coś ok. 30 - 35 zł?Napisałeś, że grają fajnie. Mnie się wydaje, że w tej cenie nic lepszego byś nie kupił. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 12 lutego 2008 Udostępnij Napisano 12 lutego 2008 cena za 4 metry kabla wraz z wtykami nie jest przesadzona zwlaszcza ze dzwiek Ci sie podoba... tak samo jak belfer 54 uwazam ze w tej cenie nic lepszego nie trafisz...pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts