Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam mam dylemat który z amplitunerów kupić i jeśli ktoś wie albo ma jakieś pojęcie na ten temat to rada była by mile widziana...A mianowicie który jest lepszy z amplitunerów HK 3470 czy HK 3480 który lepiej gra i funkcjonuje...kolumny jakie mam to JBL e80 i inne informacje raczej są nieistotne muzyka techno,trance,rap pokój niewielki 16m2 ale słyszałem opinie jak w takim pokoju sprzęt gra,a piosenki z mp3 z komputera będą chodzić no i radio jak to będzie któryś z tych amplitunerów...cena na allegro to HK 3470 800zł i HK 3480 400zł jasne chyba że droższy chyba będzie lepszy ale nie jest pewne więc proszę o radę kogoś kto lepiej zna te amplitunery...
Napisano
Żadnego z nich się nie opłaca kupić. Nie słuchaj głupot i zabobonów rozsiewanych przez sprzedawców, że z JBL najlepiej gra HK.
Rozejrzyj się za jakimś fajnym Nadem C3400, C3300, C319, C317 (w takiej kolejności) albo nowszymi ale nie lepszymi - C350, C352.
Ewentualnie coś z Sansui, Luxman.