Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Osobiscie posiadam pioneer A-223 i do tego kolumny mildoton 150 ma okolo 70 watt na kanał i galke odkrecam max na 3/4 na polowe juz jest masakra. wiec mocy to masz raczej tu i tu pod dostatkiem. Pioneer to dobry wzmacniacz posiada wyrazisty dzwiek i dobre podbicie basu i sopranu icon_smile.gif Marantz nie wiem niech inni posiadacze owego modelu sie wypowiedza.
Napisano
Cytat

Tasiej
Po pierwsze uważam podobnie jak poprzednicy. Po drugie napisz jakie to są konkretnie modele.

są napisane w opisie Pioneer A-701R vs Marantz PM-450 ja osobiście wolałbym pioneera, tylko chciałbym usłyszec tez coś o marantzie, posiadal ktos taki model albo podobny???
Napisano
Tak się składa, że mam zestaw Pioneera, w tym amplituner SX-205RDS. Nie wiem dokładnie, jak on się ma brzmieniowo do wzmacniacza Pioneera, o który pytasz, ale jedną ceche pewnie mają wspólną - bas, o którym już ktoś pisał. Dobry bas był domeną Pioneerów z tamtych lat. Zresztą, do dziś tak zostało... Sprzęcik raczej niezawodny. W moim przypadku, nawet bez tego "raczej" icon_smile.gif No i mam nadzieje, że masz spory pokój... icon_smile.gif