Tasiej Napisano 5 lutego 2008 Udostępnij Napisano 5 lutego 2008 Który według was jest lepszy??? pioneer prawdopodobnie przy 4ohm ma 140 na kanał, marantz przy 4 ohm ma 160 na kanał, co wy na to???czekam na wasze opinie:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAWRON___M Napisano 5 lutego 2008 Udostępnij Napisano 5 lutego 2008 Czy naprawde uwazasz ze 20 wat roznicy wplywa na to ktory wzmacniacz jest lepszy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spankit Napisano 6 lutego 2008 Udostępnij Napisano 6 lutego 2008 Osobiscie posiadam pioneer A-223 i do tego kolumny mildoton 150 ma okolo 70 watt na kanał i galke odkrecam max na 3/4 na polowe juz jest masakra. wiec mocy to masz raczej tu i tu pod dostatkiem. Pioneer to dobry wzmacniacz posiada wyrazisty dzwiek i dobre podbicie basu i sopranu Marantz nie wiem niech inni posiadacze owego modelu sie wypowiedza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 6 lutego 2008 Udostępnij Napisano 6 lutego 2008 TasiejPo pierwsze uważam podobnie jak poprzednicy. Po drugie napisz jakie to są konkretnie modele. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tasiej Napisano 6 lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 lutego 2008 Cytat TasiejPo pierwsze uważam podobnie jak poprzednicy. Po drugie napisz jakie to są konkretnie modele. są napisane w opisie Pioneer A-701R vs Marantz PM-450 ja osobiście wolałbym pioneera, tylko chciałbym usłyszec tez coś o marantzie, posiadal ktos taki model albo podobny??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 6 lutego 2008 Udostępnij Napisano 6 lutego 2008 Faktycznie, przepraszam. Zapętliłem się od rana Ja osobiście postawiłbym na tego Pioneera. Moim zdaniem to niezły wzmacniacz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 6 lutego 2008 Udostępnij Napisano 6 lutego 2008 Tak się składa, że mam zestaw Pioneera, w tym amplituner SX-205RDS. Nie wiem dokładnie, jak on się ma brzmieniowo do wzmacniacza Pioneera, o który pytasz, ale jedną ceche pewnie mają wspólną - bas, o którym już ktoś pisał. Dobry bas był domeną Pioneerów z tamtych lat. Zresztą, do dziś tak zostało... Sprzęcik raczej niezawodny. W moim przypadku, nawet bez tego "raczej" No i mam nadzieje, że masz spory pokój... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts