MasterKiller Napisano 22 lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 lipca 2013 Siema! Poszukuję dobrych słuchawek zamkniętych do 500 zł. Ich zastosowanie będzie zarówno do słuchania rapu, jak i grania, głównie w RPG, gry fabularne. Możecie mi jakieś polecić? Znalazłem 3 fajne modele: Brainwavz HM5, Sennheiser HD 429 i HD 380 Pro. Czy któreś z nich spełnią moje wymagania? Z góry thx i pzdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homzik Napisano 22 lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 lipca 2013 HM5 to bardzo dobry wybór oraz świetne wyposażenie. Ewentualnie mniej wygodne Ultrasone HFI580 - http://www.skapiec.pl/site/cat/49/comp/663557 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterKiller Napisano 22 lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 lipca 2013 (edytowany) [Thx, zobaczę Znalazłem jeszcze takie:LOUNGE Noisy Boys Black Gold Bezprzewodowe słuchawki ON.EARZSłuchawki AKG K 242 HD - Ceneo.plSłuchawki Sony MDR-V55 czyli genialna jakość za 300 złotych - negatywHD.plSłuchawki KOSS Porta Pro - Ceneo.plSłuchawki Creative Labs AURVANA LIVE - Ceneo.plSłuchawki Sony MDR-V150 - Ceneo.plSłuchawki SENNHEISER HD201 - Ceneo.plMarshall MAJOR - opinie - SKAPIEC.pl Edytowano 30 sierpnia 2013 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika bezpośrednio po nim nie ma sensu go cytować! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homzik Napisano 22 lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 lipca 2013 Te już znacznie gorsze. Z tanich to np. Superlux HD660. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterKiller Napisano 22 lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 lipca 2013 (edytowany) Thx za pomoc A z tych Superlux HD-660 i Brainwavz HM5, to które lepsze? Edytowano 30 sierpnia 2013 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika bezpośrednio po nim nie ma sensu go cytować! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homzik Napisano 22 lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 lipca 2013 HM5 to klasa wyżej, ale też i 3 razy drożej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterKiller Napisano 22 lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 lipca 2013 (edytowany) Yhm, a co sądzisz o tych?http://www.ceneo.pl/2478010http://gry.interia.pl/sprzet/news-sluchawk...epne,nId,989671http://www.benchmark.pl/mini-recenzje/Sony...hawek-3681.html Edytowano 30 sierpnia 2013 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika bezpośrednio po nim nie ma sensu go cytować! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homzik Napisano 22 lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 lipca 2013 HD660 w swojej cenie jest OK. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterKiller Napisano 22 lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 lipca 2013 (edytowany) Thx za info https://docs.google.com/document/d/1wiabGcD...PAJUdZ-xWk/editCo sądzicie o jakichś z tych? Edytowano 30 sierpnia 2013 przez RoRo Korzystaj z funkcji EDYTUJ by uzupełnić swoją wypowiedź zamiast pisać jeden swój post pod drugim... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostku Napisano 22 lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 lipca 2013 Rzucasz tutaj przeróżnymi słuchawkami i pytasz, co o nich sądzimy. Ja sądzę, że niektóre bym przygarnął, a niektóre nie... Ale może byłoby nam łatwiej, gdybyś jakoś opisał brzmienie, którego oczekujesz? Ma być ciepłe, zimne, detaliczne, "funowe", ostre, ciemne...? Pisałeś o rapie, to może jednak coś bardziej basowego, ale ja Ci nie powiem, co Ty lubisz. Co ma być twoim głównym źródłem dźwięku? Jeśli np. laptop, to weź go pod pachę i skocz do sklepu przetestować wybrane modele. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterKiller Napisano 22 lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 lipca 2013 (edytowany) Chodzi mi o czyste brzmienie I zbalansowane, nie np. same basy A źródłem będzie laptop i telefon.A co sądzicie o Sony MDR-XB700? Edytowano 30 sierpnia 2013 przez RoRo Korzystaj z funkcji EDYTUJ by uzupełnić swoją wypowiedź zamiast pisać jeden swój post pod drugim... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homzik Napisano 23 lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 lipca 2013 Sam bas. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterKiller Napisano 23 lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 lipca 2013 Cytat Sam bas. Thx Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wampirzasty Napisano 1 sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2013 Moim zdaniem najlepsze słuchawki dla Ciebie to Sennheiser hd 449 polecam poczytać opinie.Myślę , że jeśli jedna chciał byś czegoś więcej polecam poszukać czegoś używanego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaBBeat_pl Napisano 5 sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2013 Witam Wszystkich. Ja mam pdoobne zdanie,w tej cenie najlepiej sprawdza się Sennheiser HD 429 i postawiłbym wlaśnie na ten model. Daj znać na co ostatecznie się decydujesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar1ne Napisano 25 sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2013 A czy takie słuchawki jak AKG K181DJ http://www.ceneo.pl/596427 nadają się do grania czy bardziej po prostu do słuchania muzyki ? Ja słyszałem opinie że są jedkan troche bardziej energiczne od HM5 ale własnie nie wiem czy do grania by sie nadawały A i jeszcze głupie pytanie: czym sie różnią słuchawki nauszne otwarte od zamkniętych ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManeaterGirl Napisano 26 sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2013 A nie myślałeś może o Stantonach DJ PRO 2000S? ja mam takie i jestem bardzo zadowolona. Myślę, że spełniają Twoje wymagania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaBBeat_pl Napisano 23 października 2013 Udostępnij Napisano 23 października 2013 Model AKG K18 nadaje się moim zdaniem bardziej do muzyki niż gier,jednak powyzej napisałem Ci już jaki model bedzie dla Ciebie najbardziej odpowiedni,nie ma senu kombinowac z innym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts