djmixcuma Napisano 24 lipca 2013 Udostępnij Napisano 24 lipca 2013 WitamMam problem, ponieważ mam płytę 700MB/80Min, a chciałbym nagrać A state of Trance na tego CD'ka, aby posłuchać w aucie, a nie mam wejścia na pendrive, bo to dość stare, fabryczne radio (+ ani MP3)ASOT ma ok. 1h:56min, a płyt DVD nie czyta to radio. Jest jakiś sposób, abym mógł to nagrać na CD i słuchać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 27 lipca 2013 Udostępnij Napisano 27 lipca 2013 Sa plyty 90min, ale to tez nie pomoze. Podziel jakims programem seta na pol i nagraj na dwoch CD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 12 lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 lutego 2014 Dla mnie MP3 poza dużą kompatybilnością nie ma żadnych plusów. Jeśli już chcemy korzystać z formatów stratnych to dużo lepszy jest AAC. Do ogólnych odsłuchów dla uzyskania odpowiedniej jakości korzysta się z plików bezstratnych (FLAC, ALAC, WAVE...) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 12 lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 lutego 2014 Cytat pewnie że najlepiej na pendrive w mp3 Tym bardziej że, jak napisał autor, nie ma wejścia usb. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts