BladesON Napisano 25 lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 lipca 2013 Witam nie wiem gdzie napisać tutaj o słuchawkach ale mam nadzieję że mi pomożecie mam zamiar kupić słuchawki do odtwarzacza cowon e2 słucham rocka Max cena słuchawek 200 zł Z góry dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poniatowski Napisano 26 lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 lipca 2013 Cytat Witam nie wiem gdzie napisać tutaj o słuchawkach ale mam nadzieję że mi pomożecie mam zamiar kupić słuchawki do odtwarzacza cowon e2 słucham rocka Max cena słuchawek 200 zł Z góry dziękuję Ja bym zakupił jakieś najnowsze (w tej cenie) Senheisery... może inne są lepsze, ale o ile? 0,5%? Synki bardzo lubię i uważam je za jedne z lepszych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BladesON Napisano 26 lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 lipca 2013 Cytat Cytat Witam nie wiem gdzie napisać tutaj o słuchawkach ale mam nadzieję że mi pomożecie mam zamiar kupić słuchawki do odtwarzacza cowon e2 słucham rocka Max cena słuchawek 200 zł Z góry dziękuję Ja bym zakupił jakieś najnowsze (w tej cenie) Senheisery... może inne są lepsze, ale o ile? 0,5%? Synki bardzo lubię i uważam je za jedne z lepszych. Czekam na dalsze propozycje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts