Excalibue Napisano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2013 Witam. Krótka piłka - jaka jest różnica pomiędzy Grundigami Fine Arts V1, V2, V3 a analogicznymi modelami amplitunerów R1, R2, R3 ? Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackJack Napisano 15 sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2013 Wypowiedź na jednym z postów kolegi f1angel Cytat Wzmacniacze Fine Arts V1, V2, V3 różnią się przede wszystkim mocą. V1 najsłabszy 45 albo 50W przy 8 omach (nie pamiętam) a V3 to 85W/8om.V1 ma pojedyncze gniazda głośnikowe, V2 podwójne, V3 też podwójne i rozdzielony przedwzmacniacz z końcówką mocy (wyjście z przedwzmacniacza, wejście na końcówkę) O amplitunerach nie widziałem nigdzie porównania bo tutaj raczej poleca się wzmacniacze.Mam V3, T4, CD3 i CF4 - choć nie mam jeszcze odpowiednich kolumn bo dopiero nad nimi pracuję to zestawik sprawuje się całkiem przyzwoicie, byłem ze wzmacniaczem w salonie na odsłuchu i panowie powiedzieli że jest to całkiem porządny sprzęt (zresztą koledzy na forum cały czas to mówią ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts