dan__s Napisano 12 lutego 2008 Udostępnij Napisano 12 lutego 2008 WitamKumpel kupił sobie takiego shita:Tuba Pyle 30cm 600WTuba subwoofera 30cm 600Wi coś z nim porobił że mu teraz charczygłośnik naprawdę jest lipny: plastikowa membrana, magnes jak w jakimś głośniku 12cm i lipne zawieszenie. Zaproponowałem mu wymianę głośnika. Ma do wydania ok 200zł. Musi mieć 30cm i 4 ohm. Nie wiem co mu zaproponować bo już od dłuższego czasu nie jestem w temacie.Zasila tubę zmostkowanym:GTA 4 Special MK2Tuba ma pojemność ok. 260lJAKI GLOSNIK DO TEGO DOBRAC PANOWIE?? 30cm, 4 ohm ok 200zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 14 lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 lutego 2008 Głośnik z Tuby Pyle 30cm 600W był sprawdzany na innym wzmacniaczu? Bo może okazać się, że to wzmacniacz jest uszkodzony.Jako zamiennik do tuby możesz zastosować takiego JBL. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlowik Napisano 16 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2008 a najlepiej tube wymienic na skrzynke... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts