PlasticElvis Napisano 13 lutego 2008 Udostępnij Napisano 13 lutego 2008 WitamKupuje Denona dra 700 i zastanawiam się nad kolumnami jamo.O ile Sprzęt miałem okazję przetestować to kolumn niestety juz nie. Szukam opinii na ich temat. Ogólnie Jamo maja dobrą opinię a te które chcę kupić też nie sa najtańsze w ofercie. Warto w to inwestować? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 13 lutego 2008 Udostępnij Napisano 13 lutego 2008 PlasticElvisteoretycznie powinno to ze soba zagrać, ale najlepiej zrobisz jak udasz się na odsłuchy ze swoim amplitunerem i sam sie przekonasz. Nawet najlepsze recenzje niestety nie zastąpia odsłuchów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlasticElvis Napisano 14 lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 lutego 2008 i tu jest pies pogrzebany bo trafiłem okazję i kupuję nowe poza oficjalnym obiegiem więc nijak z odsłuchem a cenę mam naprawdę doskonałą. Przy skromnym budżecie jaki posiadam naprawdę trudno zrezygnować z takiej okazji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 14 lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 lutego 2008 Znam ten ból. Niestety tak bywa, że czasami nie można odsłuchać wszystkiego co by sie chciała a i cena też odgrywa istotną rolę. Wydaje mi się, że ten amplituner powinien z Jamo zagrać całkiem nieźle. Dużo też zaleźy od źródła sygnału tzn. od odtwarzacz CD, od kabelków sygnałowych i głośnikowych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 14 lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 lutego 2008 Jak cena jest okazyjna to na pewno warto.brzmienie JAMO nie będzie nigdy porażką.A poza tym zawsze wtedy ,gdy się nie przepłaci ,łatwiej będzie kolumny odsprzedać. Czasami cena u oficjalnych dystrybutorów potrafi być dwukrotnie wyższa .I to tylko za gwarancję.A kolumny raczej nie są awaryjne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlasticElvis Napisano 14 lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 lutego 2008 Na początku odtwarzaczem muzyki będzie DVD pioneer dv 400...W niedalekiej przyszłości dokupię i tak odtwarzacz CD Denona z tej samej linii co amplituner, no i oczywiście wymarzony gramofon-ale o tym będę truł kiedy indziej. A kolumny nowe, nieużywane i z gwarancją . Na kablach nie mam zamiaru oszczędzać strasznie ( co nie oznacza, że kupie jakieś cuda z kilkaset zł/m) . Zdecyduję się na bandridge , tech+link lub monster cable. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAWRON___M Napisano 14 lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 lutego 2008 Z kabli ktore wymieniles Tech link to porazka,taka lipa,ze glowa mala.materialy tandetne-odpusc.Amplituner w sklepie nie dla idiotow w moim miescie byl w przecenie za 1299zl-czyli wypas.Gdybym nie kupil wczesniej wzmaka mial bym ampli stereo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlasticElvis Napisano 15 lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2008 Dzięki za informację...techa będę omijał, wybór i tak zostaje przyzwoity. Czy ktoś miał przyjemność słuchania tych kolumn? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlasticElvis Napisano 21 lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 lutego 2008 Kontynuując , które z tych kabli będą lepsze? czy może ktoś ma inne typy (chodzi mi raczej o niezbyt drogą półkę) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts