dejmian Napisano 25 września 2013 Udostępnij Napisano 25 września 2013 Witam wszystkich,poszukuję taniego (używanego do 200, max 300zł) amplitunera lub wzmacniacza do użytku domowego. Zamierzam wykorzystywać go głównie do słuchania muzyki i do współpracy z komputerem (gry, filmy). Czytałem dużo pozytywnych opinii o yamahach a500 i a520. Zastanawiam się też nad jakimś denonem. Prosiłbym o Wasze opinie lub może nasuną się Wam jakieś inne, konkretne modele. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guma1984 Napisano 25 września 2013 Udostępnij Napisano 25 września 2013 Dopisz jeszcze jaki masz metraż pokoju, jakiej muzyki słuchasz. A co z głośnikami? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejmian Napisano 25 września 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 września 2013 Pokój mam mały, ok. 4x4m. Jeśli chodzi o rodzaj muzyki to powiedzmy, że wszystkiego po trochu ale z naciskiem na rock i metal. Nad głośnikami się jeszcze nie zastanawiałem, ale na pewno też będzie to niskobudżetowy zakup (ok.100-150zł). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 25 września 2013 Udostępnij Napisano 25 września 2013 Jest wiele więcej firm produkujących wzmacniacze niż tylko Yamaha i Denon. Często te mnie j znane, specjalistyczne robią/robiły znacznie ciekawsze/lepsze wzmacniacze niż ww molochy.Ten superniski budżet (obawiam się, że jednak zbyt niski) podzieliłbym inaczej. Właśnie więcej przeznaczyłbym na kolumny. Im więcej, tym lepiej.Taniej na ogół znaczy podlej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts