Glacial Napisano 26 września 2013 Udostępnij Napisano 26 września 2013 Witam. Pracuje jako operator maszyny CNC, która jest dość głośna i potrzebuję zestawu audio, który pozwoli mi w miarę dobrze cieszyć się muzyką podczas pracy.Od odtwarzacza oczekuję, aby miał możliwośc dołożenia karty SD/microSD, oraz mógł odczytywać pliki *flac no i grał w miarę przyzwoicie. Natomiast jeśli chodzi o słuchawki to najważniejsze aby jak najlepiej tłumiły dziwięki z otoczenia. Nie chcę wygłusząc jednego hałasu drugim i wolę, aby dobrze tłumiły dźwięk niz miały grać głośniej niż moja maszyna, której używam przy stanowisku pracy (zgaduje, że najlepsze będą jakieś słuchawki do-kanałowe). Powyższego zestawu będe używał tylko i wyłącznie w pracy, w innych okolicznościach nie będzie mi w ogóle potrzebny, dlatego nie chcę wydawać niepotrzebnie dużo pieniędzy na bardzo drogi sprzęt, którego mozliwościami i tak nie będę w stanie się cieszyć, z powodu warunków panujących w zakładzie. Niech gra dobrze, ale bez przesady. Żaden high-end nie jest mi potrzebny.Na ten cel (odtwarzacz+słuchawki) chcę wydać maksymalnie 300zł. Co moglibyście mi polecić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szustak Napisano 30 września 2013 Udostępnij Napisano 30 września 2013 Hej, jeśli chodzi o słuchawki to naprawdę polecam Creative EP-630.Cena uważam nie jest zbyt wygórowana bo za 70zł kupisz spokojnie, a dźwięk jest naprawde godny polecenia, basu nie brakuje, góra jest przyjemna, nie kuje w uszy Oczywiście są do uszne i nie powiem ale idealnie zagłuszają dźwięki z otoczenia, ale pamiętaj niekiedy jest to niebezpieczne.Ja używam ich do xperi neo V i naprawde dają rade, w zasadzie telefon wykorzystuje zarówno do filmów jak i muzyki. Raczej nie będziesz ich żałował PS. z odtwarzaczy np INTENSO 4gb w cenie 60zł powinien wystarczyć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaBBeat_pl Napisano 23 października 2013 Udostępnij Napisano 23 października 2013 Polecam coś z wyższej półki i bardziej profesjonalne niż Creative,a mianowicie On.Earz serii Wati B tartan Black,spełnią Taoje wymagania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts