PrzemekWSRH Napisano 7 października 2013 Napisano 7 października 2013 Witam serdecznie wszytskich Mam problem, mianowicie potrzebuje wieze do mojego małego pokoju i zastanawiam sie nad dwoma pozycjami(warto dodac ze budzet mam do 600zł)1 philips mcm31502 Wieża Samsung MM-E330DI chciałbym sie jeszcze dowiedziec czym sie róznik model e330d od d330d:)Pozadrawiam Odpisz, cytując
jacek75 Napisano 10 października 2013 Napisano 10 października 2013 Witam z tego co widzę to jest różnica zasadnicza ( o ile nie ma bałaganu w informacjach sklepowych i stronach producenta- polecam ) mianowicie Philips odtwarza muzykę , a samsung(i) również dvd i pochodne. Myślę że w tej klasie sprzętu nie ma wielkiej różnicy i płyty cd będa grał tak samo na odtwarzaczu dvd samsunga, w sprzcie wysokiej klasy jest to zauważalne na minus dla odtwarzacza dvd . Różnica w oznaczeniu modelu może wynikać z serii np na rok 2012 i 2013 , samsung tak postępuje telewizorami była seria EH teraz jest F i coś dodali na osłodę .Znajomy ma w sypilni tego małego samsunga , gra dynamiczne , czysto, filmy też ok po hdmi, choć miewa problemy w przeciwieństwie do telewizora, z niektórymi napisami w filmach. Odziwo trochę problematyczne ustawienia menu jak na samsunga. Generalnie w tej cenie można wybrać gorzej . Najlepiej zabrać płyty i pendraiva włączyć w sklepie i posłuchać . Odpisz, cytując
Recommended Posts