gordon555 Napisano 8 października 2013 Napisano 8 października 2013 Witam,Od dłuższego czasu nie mogę używać subwoofera przy oglądaniu filmów z płyt DVD. Powodem są bardzo mocne basy, które wręcz uniemożliwiają oglądanie filmów. Sytacja ma także miejsce, gdy próbuję ogladac filmy z tv, czy słcuhac muzyki z radia, płyt przy użyciu kina z subwooferem.Jestem kompletnynm laikiem w temacie regulacji ale próbowałem już wielu regulacji samego subwoofera i nicto nie dało. Czy gdybym podał nazwy zestawu i np. panelu z tułu głośnika ktoś byłby w stanie mi pomóc towyregulować? Czy być może coś się zepsuło? Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 10 października 2013 Napisano 10 października 2013 Powiedz jakiej powierzchni masz pomieszczenie, jaki zestaw i gdzie stoi ten subwoofer (na środku pokoju/w rogu/przy jednej ścianie...) Odpisz, cytując
endr Napisano 13 października 2013 Napisano 13 października 2013 zpróboj skręcić go. Zawsze to jakieś rozwiązanie. Ale może stoi zbyt blisko ściany / rogu? Odpisz, cytując
Recommended Posts