cinek2563 Napisano 15 października 2013 Udostępnij Napisano 15 października 2013 Witam,Planuję zakup zestawu 2.0 do pokoju 12-15m2. Mój budżet waha się w granicach 1000zł.Głośniki będą stały na półkach szklanych w odległości niecałego 1 metra.Będą mi służyć głównie 50/50 filmy/muzykaPo wnikliwym prześledzeniu forum jestem skłonny wybrać zestaw:Microlab SOLO6C + Audiotrak PRODIGY CUBE + Prolink Exclusive 2xRCA/2xRCA 1,8m = suma ok 850złNatomiast natknąłem się również na taki zestawik:Głośniki Edifier S2000V Plus za około 1000złWystępuje on również z DAC, wtedy cena wynosi w granicach 1200~~Moje pytanie do was:- Czy ktoś miał styczność z tym modelem Edifier i może podzielić się jakąś opinią na temat tego zestawu- Ewentualnie jeśli ma ktoś jakieś propozycje innego zestawu proszę o infoDzieki za pomoc cinek2563 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaBBeat_pl Napisano 23 października 2013 Udostępnij Napisano 23 października 2013 Rozumiem,że pokój w którym będą stały głośniki nie jest wyciszony? Druga kwestia to sam budzet,ile ewentualnie możesz przeznaczyć na zakup całości zestawu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek2563 Napisano 23 października 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 października 2013 Pokój nie jest wyciszony, natomiast jeżeli chodzi o sumę mogę pokusić się o 1500zł~~Zastanawiałem się kiedyś nad zestawem Bose Companion 3 lub 5. W USA 5 można kupić w okolicach 400 USD więc dużo taniej niż u nasPozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalinowski Napisano 7 listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 listopada 2013 Mam Companiony 5 i grają naprawdę dobrze jak dla mnie. Nie mam porównania z innymi głośnikami z prawdziwego zdarzenia bo używałem kiedyś jakichś wynalazków typu Sundio itp. Ale teraz nawet nie myślę o jakichkolwiek innych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek2563 Napisano 2 grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 grudnia 2013 Jak widać bardzo cieżko o jakąś poradę ze strony forumowiczów....Zamykając temat, pojedziłem po salonach audio i właśnie wczoraj kupiłem zestawik:Amplituner ONKYO TX-8050 - cena ok 2tysMonitor Audio BX2 - cena ok 1,4tys za kompletZestaw gra rewelacyjnie !!!!Polecamcinek2563 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts