jaro7777 Napisano 20 października 2013 Udostępnij Napisano 20 października 2013 witam , jako nowy.dopiero zaczynam rozumiec podstawowe informacje o sprzecie hi-fi.w dojrzałym wieku postanowiłem skompletować jakiś sprzet. póki co posiadam amplituner sony str da 5200 es, zestaw głosników do kina domowego sony ss la 300 es, stary odwarzacz dvd yamachy.powoli chce przejsc na uzywany sredniej klasy zestaw stereo.pozdrawiam jarek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 20 października 2013 Udostępnij Napisano 20 października 2013 Cześć. Podobno człowiek uczy się całe życie a na pewne sprawy nigdy nie jest za późno.Rzeczywiście zestaw kina domowego do słuchania muzyki w stereo nadaje się dość średnio.Najważniejsza jest jednak muzyka i chęć jej słuchania. Jeśli w możliwie jak najlepszej jakości tym lepiej. Czytaj, szukaj, pytaj. W miarę możliwości na pewno ktoś Ci tu pomoże, jeśli zaistnieje taka potrzeba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro7777 Napisano 20 października 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 października 2013 Cytat Cześć. Podobno człowiek uczy się całe życie a na pewne sprawy nigdy nie jest za późno.Rzeczywiście zestaw kina domowego do słuchania muzyki w stereo nadaje się dość średnio.Najważniejsza jest jednak muzyka i chęć jej słuchania. Jeśli w możliwie jak najlepszej jakości tym lepiej. Czytaj, szukaj, pytaj. W miarę możliwości na pewno ktoś Ci tu pomoże, jeśli zaistnieje taka potrzeba. wielkie dzieki, jestem przekonany ze pomoc jest niezbędna. na razie szukam jakiegoś cd-ka, widziałem na allegro marantza sa 7003 za 1200 zł ???nie wiem czy warto tyle płacic za uzywke, moze lepiej poszukac jakis starszy sprzet .... np SONY CDP-XB930QS? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts