darekpw Napisano 21 lutego 2008 Udostępnij Napisano 21 lutego 2008 WitamChce wymienic swoj stary sprzet (wzmacniacz Unitra + kolumny Altusy140). Pomieszczenie 6x7m, slucham rocka, pop, jazz. Jaki mozna by polecic zestaw wzmacniacz (do 2tys) plus kolumny podlogowe (do 3tys) zeby niezle gralo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 21 lutego 2008 Udostępnij Napisano 21 lutego 2008 Używany wzmak Rotel-a i kolumny Paradigm może nie za wiele finezji ale do rockaw sam raz i jazzu też da się słuchać. Ale co najważniejsze drajw i dynamika na bardzo wysokim poziomie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 22 lutego 2008 Udostępnij Napisano 22 lutego 2008 Blagam, wszystko tylko nie Paradigm... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 22 lutego 2008 Udostępnij Napisano 22 lutego 2008 Cytat Blagam, wszystko tylko nie Paradigm... Czemu? Paradigmy sa dobre wlasnie do takiej muzyki. Do 3 kafli jest juz troche kolumn do wyboru. NpDali Ikon 6mocne i techniczne Magnat Quatum 607dosc podobne Canton GLE 409Zalezy jaki pokoj. Bo rozmawiamy tu o duzych podlogowkach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 26 lutego 2008 Udostępnij Napisano 26 lutego 2008 Myślę że kolumny wymienione przez rafał byłyby lepszym wyborem.Jakoś nie słyszałem dobrze grających kolumn Pardigm. choć jeśli kolega przyzwyczaił się do brzmienia Altusów to będzie mu to odpowiadało ,to podobna szkoła brzmienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAWRON___M Napisano 26 lutego 2008 Udostępnij Napisano 26 lutego 2008 Cytat Myślę że kolumny wymienione przez rafał byłyby lepszym wyborem.Jakoś nie słyszałem dobrze grających kolumn Pardigm. choć jeśli kolega przyzwyczaił się do brzmienia Altusów to będzie mu to odpowiadało ,to podobna szkoła brzmienia. Ja nie slyszalem zle grajacych Paradigmow i napewno nie jest to podobna szkola dzwieku do Altusow.Nie sa szczytem wyrafinowania ale i nie staraja sie byc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts