atemen Napisano 9 sierpnia 2008 Napisano 9 sierpnia 2008 Witam. dzis kupiłem gazetke HI-FI choice polska edycje i w niej jest wlasnie temat "kino domowe D.I.Y. - podpowiedzi krok po kroku jak sie uporac z budowa pokoju multimedialnego" dla zainteresowanych moge poskanowac to dokladnie i przesłac... Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 9 sierpnia 2008 Autor Napisano 9 sierpnia 2008 atemen b. bym Ciebie poprosił o skan lub zdjęcia - zresztą napisz tez czy jest coś ciekawego w gazecie ? i z jakiego miesiąca chyba wygodniej i rozsądniej bedzie mi to kupic Odpisz, cytując
atemen Napisano 9 sierpnia 2008 Napisano 9 sierpnia 2008 Gazeta jest z tego miesiaca. Numer 8/08r. a jelsi cos to tutaj masz skany mozna sie zorientowac co tam jest Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 9 sierpnia 2008 Autor Napisano 9 sierpnia 2008 nie ma co czas odwiedzić kioski dzięki za skany Odpisz, cytując
atemen Napisano 9 sierpnia 2008 Napisano 9 sierpnia 2008 Tutaj udzielili mi pomocy to i ja staram sie pomagac innym szkoda tylko ze taka sala troche kosztuje Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 9 sierpnia 2008 Autor Napisano 9 sierpnia 2008 atemenBardzo fajne podejście u mnie najbliższy rok będzie stał pod nowym system KD (praktycznie mała sala kinowa - adaptacja pewnej części mieszkania)PS, z 17:40 - Pojechałem kupiłem Odpisz, cytując
Recommended Posts